Begeleiding

Begeleiding biedt je de mogelijkheid iets te veranderen.

Je kunt kijken wat er aan de hand is, verwerken wat pijn doet en weer op jezelf gaan vertrouwen.

Het kan zijn dat je door het leven teleurgesteld bent. Dit heeft misschien met het verleden te maken. De last daarvan zou (te) zwaar aan kunnen voelen en je beperken. In het heden kun je allerlei redenen hebben waardoor je last hebt van jezelf, anderen en/of je situatie. Gebrek aan zelfvertrouwen en gevoel van onveiligheid kunnen je verhinderen je prettig te voelen. Er kunnen negatieve patronen zijn ontstaan die zichzelf in stand houden.

De balans is verstoord.

Lichaam en geest vullen elkaar aan en beïnvloeden elkaar. Hierdoor kan het moeilijk zijn spontaan te ontspannen. Dit kan veel ongemak en problemen veroorzaken, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Leren ontspannen kan een belangrijke manier zijn om te zien hoe lichaam en geest samenwerken, en kijken wat dit jou vertelt.

Om te verwerken en te helen, kun je begeleiding vragen.
Begeleiding geeft je de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in je gedrag en gevoel, deze te beïnvloeden en daarmee je last te verlichten en je balans te herstellen. Hierdoor kun je jouw leven beter aansturen waardoor je meer tot je recht komt.