Spiritualiteit

Spiritualiteit, bezieling, wat is dat precies? Voor de een ligt de vraag op praktisch zingevingniveau, voor de ander is het meer filosofisch of religieus. Als je hier vragen over hebt kunnen we samen op zoek gaan naar de antwoorden.

Door veranderingen die je ziet, in de wereld om je heen, maar ook hoe je de dingen beleeft, merk je misschien dat je anders gaat denken en anders gaat voelen. Misschien ben je nieuwsgierig naar wat spiritualiteit, zingeving voor jou persoonlijk betekent.

Herken je, bij jezelf of bij anderen, dat er langzamerhand een besef is ontstaan dat er méér is dan… Herken je de onrust die hierdoor ontstaat… Dat je behoefte hebt aan duurzaamheid… Dat je de behoefte hebt om je eigen energie, in wat je denkt, voelt en doet, beter te begrijpen en te gebruiken.

Het kan dus zijn dat je jezelf en de gebeurtenissen in de wereld om je heen anders wilt duiden. Je wilt vanuit een ander perspectief kijken, omdat de oude manier niet meer voldoet.

Als je op zoek bent naar een andere uitleg en betekenis, kun je een afspraak maken om je spiritualiteit te doorzien en te ontwikkelen. Dit op een manier die bij jou en jouw vraag past. Je kunt antwoorden vinden om de dieper gelegen gedachten en inzichten te verwoorden. Je kunt te weten komen wat belangrijk voor jou is en daardoor dichter bij jezelf komen in hoe jij wilt denken en leven.

De sessies kunnen ook aangeboden worden als wandelsessie. Al wandelend in de natuur kan je verbonden zijn met wat belangrijk voor je is. We gaan in gesprek, laten de stilte op ons inwerken en ervaren wat het met ons doet.

Met de verkregen inzichten, zowel in de praktijk als met wandelen, krijg je antwoord op wat spiritualiteit voor jou betekent.

Sessies zijn zowel een-op-een en afhankelijk van de vraag, met meerdere deelnemers te volgen.

Kosten:

  • Sessie in de praktijk: € 90 (75 minuten)
  • Sessie in de natuur: € 105 (90 minuten)

Heb je interesse en/of vragen? Ik hoor het graag.